Slzy štěstí
Tma
copak já
jsem zvyklá
svůj život
za Tvůj
bych vymněnila
mě nikdo by neoplakával
Tebe ano
Ty chyběl bys
mnohým
srdcím dobrým
tak modlila jsem se
ač nevěřící
a prosila
ať aspoň jednou
splní se mi přání
ať...
a teď
pláču štěstím
že přece jen
semo tamo
splní se sen
a člověk ve
své malosti
je vyslyšen
Ty žiješ
víc nechci
to ke štěstí mi stačí
a déšť
jsou mé slzy radosti
Přečteno 336x
Tipy 52
Poslední tipující: Alien.v.v.s., střelkyně1, Actafool, Špáďa, Findë, Maryje..., korncaffe, labuť, temný skřítek, Madanik, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)