A bol a la loba...
a bol zeje, zloba...
Nahrav Ódy do varhan,
narvu do vodovodu vran,
na ruletu teluran.
Ája a já,
Poe, ne op.
30.04.2011 15:19:00 | Špáďa
tahle je prostě fakt dobrá! Nevím proč..každopádně mi něčim přijde i vtipná..jak je smutná..a no prostě..ST
29.04.2011 22:24:00 | Lamorte
jen jedna kulka
a jen jedno srdce
tys tak tajemná holka
a já revolver svírám drze
a tvůj stín
mlčí sbohem
zahalil nás splín
co šíří se kolem
jako spráskaný kojot
co požírá poslední zbytky
tvého osamění
a život plný sprostot
a žádné kytky
z vůní zachránění…….
moc dobrá báseň velké....S.T.
26.04.2011 16:55:00 | ZILA78