Libušín 2011

Libušín 2011

Anotace: První ze sbírky básní z prostředí šermířů,dam,hradů a pověstí.

Bitva přijde další den
několik hodin
slunce pomalu zapadá
piji pivo po dlouhé cestě
je krásně vychlazené
žízeň mám velikou

přichází ke mně
dívka v šedém šatu
je to prostá dívka
žádná šlechtična
ale s úsměvem
co každého rozzáří
to já vím
i když to ještě
stoprocentně nevím

pár hodin co se známe
pár panáků medoviny
co rozpálí tělo
v dubnové noci
rána jsem mrazivá
poledne je horké

z nesmělé dívky
začíná se stávat
čím dál větší dračice
začíná se víc a víc smát
milujeme se
naplno a divoce

dlouhou noc prožijeme

zítra si obléknu zbroj
vezmu do ruky svou sekeru a štít
a budu se bít…

dlouho budu vzpomínat
na tu noc
kterou jsem dlouho nezažil.
Autor Vlk v rouše, 25.04.2011
Přečteno 375x
Tipy 22
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Issa, labuť, hašlerka, Severka, Juan Francesco de Faro, Elesari Zareth Dënean, Dota Slunská, CULIKATÁ, Lenullinka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Supr škoda že jsem se letos na Bušín nedostala

27.04.2011 18:50:00 | Issa

líbí

obě jsou parádní..ST!

26.04.2011 19:14:00 | hašlerka

líbí

Kamarád tam také byl, hezky jsi to zbásnil :)

26.04.2011 10:25:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel