PÁD
Padají z myšlenek do našich snů
lidé s obličeji, které neznáme
- třeba poznáme...Je lépe -
Padají nám z oblohy do rukou
- žhavé hvězdy...ale nepálí -
Padají z výšek blázni
- ať to dělají...více místa pro další blázny -
Padají slova vážná
o smrti, sexu a drogách
- z nevážných úst...plných piercingů -
Padají věty do řádků
v myslích spisovatelů
- poetická a charakterní...jako hlasy jara -
Padají a napadají mne myšlenky,
v hádce o prvně vyslovené
- jako když kupec váží slovo...v rozvaze pouze jedné -
Třetí pád vysloveně
pádí k někomu
ale již v prvním pádě
se dozvídáme jeho identitu
když natrefíme na blbce,
můžeme si nabít nos
…a tak to (do)padá…
aniž bychom cítili bolest
Přečteno 256x
Tipy 8
Poslední tipující: Jiná, Kars, CULIKATÁ, teniska, la loba
Komentáře (0)