Jo když někoho pustîme do své duše těžko se ho zbavujeme.Byla jsem vdaná deset let,milovali jsme se ale každý jsme byl jiný a přesto po 5letech od rozvodu je sem stále na něj vázaná a on na mne,zůstali jsme přáteli...báseň je hluboká a já jí musím zpracovat.
26.04.2011 11:40:00 | la loba
až najdeš toho exorcistu, dej mi vědět, mám úplně stejnej problém :)
25.04.2011 23:25:00 | trhla.marketka
Příjde mi to spíš ne o vymítání,ale o hledání......
Sama sebe.
Krásně nerozhodné,neurčité:-))))
S.Tip
25.04.2011 22:33:00 | Marcone