Ať si každý domyslí název,nechci ho nikomu vnucovat......
Anotace: Myšlení,myslím myšlenkou, která mi víří...
Sen jednou zdál se mi,
jak sedím na zemi,
nohy v sedu překřížené,
hlavu skloněnou,
myšlenku hloubavou,
rozluštit se snažím.
Nade mnou letí pták,
vrána asi-říká krák,
však rozhlédnu se kolem
a v hlavě mi zazvoní,
když hraju si na "hraní".
Myšlenka myslela,
že myslet je lehké,
že myšlenky zůstanou v nás,
ale když neuchováme je,
rozplynou se v tisíc krás.
Komentáře (2)
Komentujících (2)