Anotace: . . .
prosím o překlad (asi archaizmu) "dosíci"
nerozumí tomu ani kolegové v práci - díky
26.04.2011 15:43:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Kypřiti a vzdělávati
třeba líchu svou
a to nejednou
a tradicí ji kořenit
se ctí mužů i láskou jejich žen..
všem pak země vydá
pravdy stoleté,něhu,okouzlení dítěte
z her i podstaty kořenů
z nocí tajů...i dnů...
26.04.2011 15:05:00 | Mbonita