Anotace: Dlouho jsem nic nenapsala, už jsem myslela, že ani nenapíšu, a pak to přišlo. Buďte, prosím, shovívaví, a hlavně se usmívejte!
Rozléváš radost do těla
teď tady verši svými...,
před chvílí má duše úpěla...,
však když ji hladí rýmy
a zvukomalba prohřívá,
zas mám chuť páchat šprýmy
a činy, k nimž jen patří dva.
26.04.2011 17:37:00 | Špáďa
Ty jsi to jaro udělala krásně
a já ti zato úsměv posílám...
moc se těším na tvé další básně
já si je ráda vždycky pročítám...
ST!!!
26.04.2011 14:49:00 | Květka Š.