Dvakrát do jedný řeky ...
*
.
Já čekám s tebou konec čekání,
na lásku, štěstí, na konečný klid,
být tady spolu nic nám nebrání
jen starý viny ... .... ...
... ... ... ... co s námi sdílí byt ...
V čekání svorni, nebudem se prát
kdo dříve skončí jako zdechlina,
člověku rovni, s právem na návrat
k tomu jen blázen se slepě upíná ...
*-*
*
-----------------------------------------
Comment " Zelený okurce " -....
.
Přečteno 300x
Tipy 15
Poslední tipující: zvířenka, jvacl, vapiti, Severka, NikitaNikaT., CULIKATÁ, Juan Francesco de Faro, Romana Šamanka Ladyloba, zenge
Komentáře (1)
Komentujících (1)