Co bylo už není
Mysl mou tíží hloupý sen,
ve kterém ruku v ruce,
jen my dva jdem.
Znáš ten pocit,
kdy se ti hlava zatočí a srdce bije?
V tom okamžiku byly kouzelné chvíle.
Všechno má svůj čas a jasné znění:
Co bylo, už není....
Komentáře (1)
Komentujících (1)