Lidé
Jsou lidé, co ti náhle zmizí,
nebo se ztrácejí pozvolna
a jako kdyby byli cizí...
déšť tříská do srdce - i do okna.
A pak jsou velmi vzácní lidé,
co zůstávají napořád,
nemusíš se bát, že přijde chvíle,
kdy přítel... či milý... přestane mít rád...
A celá léta, celé roky,
jsi tady pro ně - oni pro tebe
a nejsou třeba další sloky...
jsou lidé, z kterých nezebe...
Přečteno 369x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, danav, CULIKATÁ, poustevník Jirka, Kars
Komentáře (1)
Komentujících (1)