jsem kovář hřebů pro tělo Země
i tesař křížů nápravy,
možná i kat, vzdorující trémě
cár když sbírá krvavý
jsem klínem věku mezidobí
z třísek postavil jsem chrám
komu? Nikdo neodpoví…
Těm v našich hlavách příšerám!
***
Jiří
28.04.2011 14:02:00 | j.c.
Trochu k zamyšlení vedou Tvá slova a dýše na mě trochu bolesti. Přesto ST!*** za působivost.
27.04.2011 05:55:00 | NikitaNikaT.