absolutní nevýznamnost hodná řádu za opilost aneb nechce se mi do práce ale tebe bych sežral
ačkoliv a jakkoliv
chtěl jsem a měl jsem
neměl jsem
nic
z mraku pláču
a teču slzy kapu
neměl jsem
všechno
já chci mnohem větší štreku
bude nebo se pletu,
nepletu vidíme
to , na co nemáme oči
a cejtíme všechno
to stačí
druhá strana mince
je už dávno otočená
vidíme
a váháme
vidíme
a skřípeme
a my dva
pohledy v objetí v
pekle chceme a víme
blíž a výše
ďábel vznášeje káže
vžij a žij
pij a umřeš
umřu
tebe chci
váháš
vidíš a
skřípeš
chceš a
budu mít
i ty
tyty
luc ie
.
Přečteno 246x
Tipy 7
Poslední tipující: James Libustka, Nick Name, la loba
Komentáře (1)
Komentujících (1)