Moje deprese
Anotace: Tak trochu hádavý schizofrenik:-)))
Nechte mě být!!
co vás žere?
Chtěl bych umřít
koho to s**e.
Mám depku,a co?
Svý jsem si odseděl
že prej životní předěl
děláš si pr**l??
Že se mám uklidnit?
a ty jsi kdo
že můžeš mi radit?
zrůdo.
Nic se mi nedaří
vztahy,život v kalamáři
a všichni se tváří
skrze prsty koukaj
na loosera
co se neumí ani zabít
posera.
Mám depku,a co?
Přečteno 322x
Tipy 16
Poslední tipující: Trystan ap Tallwch, Maryje..., Veselý Drak, Psavec, H.I.L., Mbonita, hatlapatla, CULIKATÁ, Květka Š., la loba, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)