ZIMA
Anotace: když dojdou síly
Přijít za mnou, obejmout
proč se toho bojíš ?
Já jsem chtěla jenom vědět
jestli o mě stojíš.
Nikdy nemusels mi říkat
že mě miluješ.
Ale klidně odejdi
pokud mě nepotřebuješ
Nebudu se pořád ptát
jestli mě máš ještě rád.
Už ti půjdu sbalit trička
vyhasls jak sfouklá svíčka.
Pořád říkals "nechci prudit".
A já už tě nechci nudit.
Přečteno 310x
Tipy 17
Poslední tipující: Danger, Psavec, hašlerka, Mbonita, hatlapatla, Květka Š., Sweet KiWi, Dota Slunská, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)