Anotace: uklízel jsem ve stolku a úplně na spodku na zažloutlém papíře jsem našel svoji první. No berte to s rezervou (8 let). Naprostá hloupost (nechtějte po 11-ti letém dítěti sonety).
Je to dětský a co je dětský je hodně upřímný,proto se mi ty básně tak líbí.
21.11.2006 02:16:00 | leafe
Hm, počítám znovu, Macek se plete, v 11-ti jsi to psal!
Pohotové vyjádření, dostatečná slovní zásoba,znamená veliké plus i v takovém věku!!!
02.02.2006 07:25:00 | Krtica
Na 8 let pěkný:-) Taky se občas zasměju, když najdu své výtvory z první třídy:-))
01.02.2006 21:47:00 | Odváté zrnko popela