Anotace: ... a není to vodník, ani Vaculík :-). O mém oblíbeném potůčku, ale taky trochu o lidech, Lásce a tak vůbec...nic zvláštního, prostě dojmy z procházky.
Co dodat. Opakoval bych se. V závěru vidím náznak změny - vystoupení z perfektních rytmů. Ono nějaké to překvápko a vybočení bývá zajímavé.
27.04.2011 13:30:00 | René Vulkán