Večer
.
V břidlicové štěrbině
trouchnivého času
ticho rozpukává
rachot lehce bláznivý
Probouzí se nevinně
jako výboj klasu
uvolňuje výdech
blahodárně lenivý
Průliv vnitřních pramenů
do nervových rozvalin
zaceluje pláště
formálního vzduchu
S apatií kamenů
a absencí hovadin
odtikává neklid
okolního ruchu
.
Přečteno 455x
Tipy 30
Poslední tipující: Javavia, PetTulak, Kars, CORONATION, Zefi, Maryje..., Veselý Drak, V.N.Losinský, labuť, Sleepwalker, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)