Pánu a Vlasti
Krok, úder, krok,
prach, špína, pot
a písně-pár oplzlých slok,
dupot pobitých bot.
Dalším krokem,
životu couvnu,
pak husím brkem
podepíšu smlouvu.
Pánu a Vlasti,
svobodě mávnu.
Mou největší slastí
je oběť pánu.
Přečteno 281x
Tipy 6
Poslední tipující: Šepot ve větru, CULIKATÁ, H.I.L., Marcone
Komentáře (1)
Komentujících (1)