Opojený vínem
posedlý jsem rýmem
láhev piji
nahlas směji
prokládám to pívem
K tomu trochu fetu
sušeného květu
svět se točí
rudnou oči
nohy sotva pletu
Tramvaj plná lidí
co si život sladí
cestou domů
rum a kolu
vždyť jsme ještě mladí
Z postele pak cizí
vstávám ráno brzy
jedna káva
třikrát sláva
téhle nové vizi