Anotace: O tajných rozovorech soch na Karlově mostě, které jsem na vlastní uši slyšel jedné noci. Zbytek anotace je níže.
Kdybych Tě neznala, řekla bych - Už to nehul! :-))
Ale že Tě znám, tak věřím, ostatně, taky je slýchávám
ST! :-))
29.04.2011 22:46:00 | jita.1965
sochy mají kůži
napuštěnou sluncem
hřeje na dlani
obohaceni životem
šeptají si
než slyší svítání
27.04.2011 22:18:00 | Divoženka1
mám ráda to místo, tajemností mne vábí
tam je mé dětství i rozpustilost mládí
tisíc krát jsem se tou krásou kochala
očima hladila řeku a sochám svá přání šeptala
ST!
27.04.2011 21:51:00 | hašlerka
Když nad řekou
kráčí tma,
sochy šoupou
nohama.
Šinou se tam,
co je kříž,
z něho přání
pošlou výš.
Víš? :-)
27.04.2011 20:15:00 | divoska_jaja
Svatí když vedou rozhovory
i voda ztiší krok
a naslouchá
zjevení pravd,moudra
i skutečnosti
o těch co se snad
pokoušejí bojovat
s každodenní krokovou variací
vedeni sebou
jak ptáci v letu
vírou,nadějí i láskou...
27.04.2011 19:54:00 | Mbonita