Anotace: Dívky, slečny, čarodějky, ženy, babči, ježibaby(i)-čky, vy všechny bez rozdílu věku, Váš svátek čarodějnic 2011 je tu !!!!!!
jééé, ta mi unikla asi
je milá a k pousmání
já jako vítr doprováním
všechny Ty kouzelnice krásy :))
24.05.2011 09:34:00 | šuměnka
Už zase balím buchty s sebou
v noci všechny údy zebou
pořádně se nabalím
horký nápoj přibalím:)
28.04.2011 11:17:00 | CULIKATÁ
Vyčaruji pytel lásky
štěstí radost sluníčko
v noci budu do svítání
čarovat i s babičkou
koště letí oknem k lesu
od mouru je celý plášť
bude rej čas hodoplesu
vymeteme všechnu zášť
:-)
28.04.2011 10:05:00 | Sisinka
V ten den já budu čarovat
a nápoj lásky darovat
Jen jeden lok a bude můj
stačí krok,pak křiknu stůj!
:-)))
28.04.2011 07:49:00 | Kett