Ti naši politici
Anotace: no tak jsem se koukl včera na zprávy a napadlo mě tohle..
Sbírka:
lidi
Hučí to zde jako v úle
kde to budu?
No asi v politice.
(Konkrétně teda ve sněmovně
kde sedí "zodpovědní" lidé)
mluva je tu jak v hospodě
ale hlasuje se tu jak v opeře
no bohužel nejsme ale v divadle.
(Smí se to však?
to nikdo neví
jen na kameru pak o tom spekulují.)
Spí se tu také na stole
když se hlasuje o vládě
vzbudit pak dotyčného musíme
a pak ho necháme spáti dále.
(Kdo by tam také vydržel
nespat v práci při práci?)
* * *
Mají to těžký život
ti naši poslanci
starati se o zemi naši
a přitom brát úplatky
však taky na ně jednou dojde
když je chtějí bráti jiní lidé
Přečteno 345x
Tipy 2
Poslední tipující: Elisha, CULIKATÁ
Komentáře (6)
Komentujících (5)