Opuštěná.
Anotace: Prostě, stručně, výstižně.
Opuštěná...
uvnitř světa,
ztracená...
je vprostřed léta,
přistižená...
při čurání,
pohlazená??
...nemám zdání!
típlá...
jak ta cigareta,
umlčená...
jako věta,
znásilněná...
v domě hrůzy,
hotový byl...
...až moc brzy.
Přečteno 499x
Tipy 18
Poslední tipující: ota.pé, Eulinka, nikoolkaaa, Maryje..., carodejka, Tamara, zenge, Mbonita, hašlerka, Kars, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)