PROBUZENÍ Z KOMATU
Anotace: už vím co je závislost
Je to život pro radost
Je to kolo, když na něm šlapem.
Je to kůň, já s tebou na něm.
Jsem to já, tak jak mě znáš.
Jsi to ty, když nebrbláš.
Je to zmrzlina co jsi mi koupil.
Je to vůně, kterou jsi se omyl.
Jsou to s tebou výlety.
Jsem to já a při mě ty.
Přečteno 428x
Tipy 11
Poslední tipující: ilona, Radek.oslov.Šafárik, Tamara, V.N.Losinský, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)