Anotace: hlupáku najdu tě
Smích je motýl co sedá na kytky a taky večernice co zpívá veselý Blues. Cudně se culí v roztávající zmrzlině, která stéká ze tvých rtů na mé. Smích je snílek a blázen, zpívá na pohřbech světců a lká nudným patronům. Sem tam uhodí z čista jasna, jako blesk a pak ho nevidíš ták dlouho dokud nezývneš. Neokyslíš neurony a on se zas zableskne na zrcátkách tvý duše.
07.05.2011 19:26:00 | Lady L
Tak to je v pořádku, že jsi ho dojela:-))).Honem se zacul, když je chycen:-)))
28.04.2011 20:16:00 | CULIKATÁ