Zvláštní den...
Anotace: Dnes je zvláštní den, znáte ho také?
Je zvláštní den,
pojďme brečet,
je zvláštní den,
pojďme na dně klečet...
Je zvláštní den,
pojďme se naděje vzdát,
je zvláštní den,
pojďme si nechat noční můry zdát...
Je zvláštní den,
pojďme zadusit svá srdce,
je zvláštní den,
pojďme na dýky položit své ruce...
Je zvláštní den,
bojovat dál už nemáme síly,
je zvláštní den,
pojďme si podřezat žíly...
Chcete ten den taky zažít?
Stačí svůj život zmařit...
Přečteno 343x
Tipy 2
Poslední tipující: whiolet
Komentáře (1)
Komentujících (1)