Pro jedinou lásku
Anotace: Jestli to někdo pochopí, má u mě plus ;)
Milovaná, vrať se!
Bez tebe nemůžu dál
Měla jsi být
ten poslední, kdo se smál
A oni mi tě vzali
nedbali mého neštěstí
Neviděli, že
to nic dobrého nevěstí
Někdy mám pocit
že jsi se mnou zas
Pak zvrácená realita
smývá barvu z řas
V kaluži zkratu
neodpustitelné zradě
stírám barevné kapky
mísící se na mé bradě
Přečteno 342x
Tipy 3
Poslední tipující: Zefi, Sima
Komentáře (1)
Komentujících (1)