My dva a čas
Anotace: ....ještě, že jsou mobily...z našich SMS vylezla veršovánka :-)
Můj milý rozmilý,
přijď za mnou na chvíli,
pro tebe malý dárek mám,
ještě chvilku ho uschovám.
Má milá rozmilá,
srdce mé za tebou pospíchá,
jen chvíli se pozdržím,
pak v náručí tě podržím.
Můj milý rozmilý,
oběd už chladne,
čekáním zešílím,
mé srdce chřadne.
Má milá rozmilá,
nedělej si z toho hlavu,
hledám dáreček pro tebe,
ztratil jsem se v davu.
Můj milý rozmilý
čekat už nebudu,
odejdu na chvíli
u kámošky pobudu.
Má milá rozmilá,
víš jak tě miluju,
posezení s kámoškou
kazit ti nebudu.
S kamarádem jsem se potkal
a na pivko zašel,
trochu jsem se zapovídal
a čas neuhlídal.
Přečteno 408x
Tipy 40
Poslední tipující: H.I.L., šuměnka, rezina, V.N.Losinský, Kars, Psavec, la loba, Juan Francesco de Faro, Maryje..., Mbonita, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)