Má-nemá..to poví nám kopretina,
jemná to kytička,
co píše nám v srdíčka,
okvětními lístky přáníčka.......
Krásná....ST***
30.04.2011 08:18:00 | Tamara
kopretiny tu už niekto pred časom spomínal....
Ale aj takto sa dá na tie nevinné kvietky pozerať... znesú veľa. :)
29.04.2011 21:54:00 | maranika
okvětní plátky
jako med sladký
padají k nohám
a já se rouhám
a já se směju
bláznivým rejům
bláznivým letům
zbytku těch květů
co jsou tak sladký
že věřím na pohádky...:)
29.04.2011 14:11:00 | šuměnka
Má, nemá, vina, nevina
podívej se pravdě do vína
přeji, ať šťasný čas Tě objímá...
Krásná.
29.04.2011 12:02:00 | CULIKATÁ
to je tak výstižný, že až žárlim, že jsem to nenapsala já :D ne, klobouk dolů...
29.04.2011 10:44:00 | chicacheca