Sen
Jak ráno nad řekou
nebo jak z lesů po dešti
ty mizíš mi jak pára
(třeba jsem moc dravá)
Ruce mě zebou
sedíš u pelesti
ale při doteku
se ztrácíš
(asi z té bolesti)
Ruce si propletu
a složím do klína
zase tě vidím
a chci tě objímat
(jenže se stydím)
V noci se budím
proč neležíš
vedle mě
'asi mi nevěříš'
šeptám
však tmě
Celé dny přemýšlím
co s tebou
se děje
proč prostě ve dvou
není nám skvěle
Nakonec zjistím
že uběhl den
-bez tebe-
..bude to tím
že jsi můj sen
Přečteno 271x
Tipy 11
Poslední tipující: Matty09, tato22, Larey, Tamara, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)