Anotace: . . .
Vnímání času se s věkem mění. Když mi bylo pět a rodiče mi řekli že až zítra, připadalo mi to jako věčnost, které se nedožiju. Po padesáti letech se v pátek divím, jak týden rychle utekl. A když se mne někdo zeptá, kolik že mi je vlastně let, sám se divím kolik a že každý rok jsem starší. Poslední dobou mi připadá, že mi roky věku přibývají rychleji než roky v kalendáři!
29.04.2011 21:05:00 | Zasr. romantik
No to mi povídej, dnes se nemohu dočkat chvíle, až půjdu z práce domů:), čas se loudá pacholek a včera letěl jako splašený:))
29.04.2011 16:14:00 | CULIKATÁ