Jsem se posmál:-))))
Ještě že nejsem ženská,mě by pálili furt....i mrtvýho:-)))
30.04.2011 21:30:00 | Marcone
Dobíjím baterku
koštěti k motorku
Přidám se do houfu
slet je na pahorku
:-)
29.04.2011 22:10:00 | labuť
Ještě kouska času,
než spočineme...
... v čarovném jasu.
Rej, jak má být,
dávejte lidé pozor...
... co začne se dít.
Všechny dámy, slčeny i paní...
... nebudou Vám páni k mání.
Májí totiž svůj každoroční
čarokrásný rej.
29.04.2011 20:27:00 | NikitaNikaT.