rovnou do středu...
někdy to omámí v euforii
nebo poslední pár sekund před zhasnutím...
Kouzlíš a svádíš v představách neskutečně :-)
08.05.2011 09:06:00 | Danger
evokuje ve mě pocity, tak silné, že mi přijde, jestli by nestálo za to, poskytnout čtenářům (třeba jen mě) více srozumitelna do jejího sdělení.
02.05.2011 23:59:00 | René Vulkán
svět se zhoupne v bocích a protáhne si hřbet - krásné a ta představa mě děsí, neb ženy jsou vládci této říše snové...
02.05.2011 14:23:00 | kasparoza
Napoprvé jsem ji přešel, ale něco mne vrátilo zpět. Je pěkná, co pěkná?! Vyčuhuje! ST*!
(nebo ses mi jen strefila do nálady) :-))
29.04.2011 21:22:00 | Zasr. romantik