Májové líbání
Anotace: Pro tvou lásku.....
Májové líbání
Pod rozkvetlou třešní
Již od večera čekáš
Až se rozbřeskní…
Větvičku utrhls
Z Božího stromu
Potajmu odnesl
Do útrob domu…
Ráno pak líbal jsi
Ženušku švarnou
Při kousku přírody
Láskou svou věrnou…
Přečteno 341x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, labuť, Květka Š., Tamara, Frosty28, Bambulka, Elisha, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)