S cigaretou
Anotace: Kolouškům a jiným milým tvorům.
Ubalím si cigaretu z dnešní noci
hořím mezi prsty
blízko i daleko
Já nemám na rtech ani víno!
Žváro svítí mi na cestu
- až modřina mě přesvědčí
že cesta tu končí
a že stanu se zdí
za chvíli
za chvíli
Potahuju
vím, oba jsme dým
a ty zmizíš
jakmile dokouřím.
Přečteno 342x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabrielle, labuť, Tamara, CULIKATÁ, Actafool, Bambulka
Komentáře (1)
Komentujících (1)