Opiju já
Zdvižená ruka
jako prst v palčácích
prožitá muka
schovaná v podtácích
tak se braň
nebuď jak srab
vem si zbraň
a zažeň ten svrab
Radši se schovám
vem si co chceš
jak blbec se chovám
klidně si běž
nejsem jak pán
co celý svět zná
teď se jen sám
opiju já...opiju já
Přečteno 295x
Tipy 5
Poslední tipující: Špáďa, Maryje..., Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)