Večerní
Anotace: nerad usínám sám...
Zavrtávám se do deky.
Do které?
No přece do Tvojí.
Snad najdu v ní tvé doteky,
Nebo doufám v kousek Tvé vůně,
cos na polštáři nechala.
Když posledně jsi na něm,
své sny spřádala.
Teď ale daleko Tě mám
a tak jen stěží usínám….
Přečteno 274x
Tipy 17
Poslední tipující: Maryje..., Gabrielle, Mraveneček, labuť, modrá..., hatlapatla, CULIKATÁ, Tamara, rezina
Komentáře (0)