Pálení čarodějnic

Pálení čarodějnic

Anotace: Přeji všem, krásný večer.

Dnes je nám ,věřte,
opravdu hej,
my ženy ,
večer
máme svůj,rej.

Vytáhnem košt'átka,
ze svých skrýší,
at' na bál s námi,
rychle pospíší.

Je to náš svátek,
to se ví,
hned tak nám jej,
nikdo nezkazí.

Je to den,
s velkým Dé a
nám se bude ,krásně lítat,
tou noční oblohou,
se slastným pocitem,
že muži,
na nás nemohou.

Až se naše košt'átka ,unaví a
zpátky do kouta postaví,
pro nás,
jako by nic,
zkončil,
rej čarodějnic.
Autor EM EM, 30.04.2011
Přečteno 607x
Tipy 11
Poslední tipující: Maryje..., Emmelia, Churry, Jeněcovevzduchukrásného, Květka Š., Tamara
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak šťastnou cestuuuuuuuuu...
taky poletím...
napřed si ale
pometlo naleštím.

30.04.2011 10:47:00 | Květka Š.

Ohně se rozhoří,
nám bude hej,
na koště usednem,
začíná rej.

Už se těším :-))

30.04.2011 07:18:00 | Tamara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí