Filipojakubská noc
Čarovná Filipojakubská noc,
čarodějky berou si kouzla na pomoc,
v tanečním reji černou oblohou,
ohně je na sabat povedou.
* * * * * * * * * * * * *
Maso naložit, vuřtíky připravit,
nezapomenout pálenku přibalit.
Sejdem se po roce v ohnivém kruhu,
slet čarodejnic, jde nám k duhu.
Muže své vezmem si s sebou,
za nás dnes masíčko rožnit budou.
Soudek piva přivalí,
bude to řádné veselí.
Kouzelné nápoje namícháme,
z lásky jim pusy dáme,
dnes nechají nás čarovat,
sami půjdou v noci spát.
Krásný rej Vám přeji,
přiletím za vámi na koštěti,
už netrpělivě se v rohu kroutí,
je spleteno z mladého proutí.
Přečteno 404x
Tipy 22
Poslední tipující: casla, la loba, H.I.L., šuměnka, divoska_jaja, Jiná, Juan Francesco de Faro, Sima, rezina, Květka Š., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)