A JEŠTĚ PRŠÍ....
Maluje do písku
neslušné obrazce
co vidět se nesluší
hluk z města doléhá
A JEŠTĚ PRŠÍ.....
Jen milenci vedle
sotva tuší
že babičky
zas důchod řeší
A ještě Prší....
Maminka s kočárkem
chrastítko hledá
přitom se neobratně zvedá
už je čas oběda
a Ještě Prší....
Zas mají nápady
opilci snědí
do které zahrady
vlézt to oni vědí
A Ještě prší....
když za mraky
slunce se dívá
ty živé vraky
Ta Sobota je tak Lživá
UŽ Neprší
/A JEŠTĚ ČAS ZBÝVÁ/....
Přečteno 336x
Tipy 14
Poslední tipující: hatlapatla, PIPSQUEAK, Juan Francesco de Faro, labuť, Květka Š., CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)