Poezie--Dyk dík
Anotace: Ne-obecný subnázor:-))
Honosné obleky metafor
pro myšlenky co jinak nezní
ušité z vánice napříč hor
kde sníh je jen pařák letní.
Proč bych měl mlhou zakrývat
co pojmenuji rád
vlastní název ignorovat,
když odér úst,je z huby smrad?
místo pravdy oblbovat.
Návod do slovních hříček,právě ty
neznáš verbální jednoduchost
snahou o pointu básníku prokletý
a když nikdo nečte tě
rád svedeš to na neznalost.
A nebo jinak:
panensky zkažena
loutna vzkvétá
vina tím žena
v reálu světa.
Jinými slovy:
Ženský vědí jak na chlapy:-))
Pochopil by mě někdo z toho prvního???
Přečteno 295x
Tipy 14
Poslední tipující: H.I.L., NikitaNikaT., hatlapatla, Azure angel, Květka Š., Kett, Juan Francesco de Faro, Maryje...
Komentáře (1)
Komentujících (1)