Lehce opilé dílo
Anotace: raději nechci vědět, co jsem tím chtěla říct...
Koukám na nebe,
myslím na tebe,
že mám tě vedle sebe,
z toho pomyslení mě zebe...
Má fantazie překračuje meze,
jak z chlupaté deky, ze mě to leze,
pár piv a už se to veze...
Ve své mysli tě svlíkám,
lehce se tě dotýkám,
drink s drinkem míchám,
když s tebou volně dýchám.
Zase překračuju hranice,
v mé hlavě ukrytá je vánice.
Prosíme vystupte... Konečná stanice...
Přečteno 302x
Tipy 32
Poslední tipující: Haniéčka, ir.is, Niky88, la loba, Bambulka, carodejka, Maryje..., Juan Francesco de Faro, hašlerka, NikitaNikaT., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)