Zase o očích
Mám spoustu očí..
Ona jen Ty své
Sem tam na sebe koukáme..
A nikdy nepřestaneme.
jen je mezi námi slepota,
co chodí o berlích
A už neodejde.
Taková dotěrná svině,
červ,
co se nepřestane plazit tam
a zase zpátky.
Jsem vězněnej v pohledech
Hlavně ve svých..
Popravdě! Je to divný..
Nepřežiju to.
Přečteno 302x
Tipy 24
Poslední tipující: temný skřítek, Madanik, Gabrielle, Anjesis, la loba, Désolé, Nick Name, hatlapatla, labuť, Linzerka, ...
Komentáře (0)