Anotace: Nezapomen'te, dnes všichni políbit své drahé polovičky, aby neuschly.Hlavně, pod rozkvetou třešní.
To byl nářez...dobrovolně povinně.....kdepak.
Polibení jsem dostala....a další pod rozkvetlou třešní mě čeká.....večer, když půjdu mu naproti :-))
01.05.2011 19:52:00 | Tamara
bejvávalo.....nucené oslavy...hesla na Věčné časy a nikdy jinak....dobrovolně povinně do průvodu.....no, ale stejně byl to rozruch :-))
01.05.2011 12:50:00 | Bona