Báseň
Anotace: Už se vám někdy stalo,že jste byli v divném rozpoložení a své pocity musíte hodot na papír? Tohle je jeden z takových příkladů....
Bouře či mráz,
Vítr a sníh.
Jen chvíli sluneční svit,
I tak se na světe může a musí žít.
Po jaru léto,
pak podzim se zimou.
A šťastné chvíle uhynou...
Kde teď jsou?
Kdo je vzal?
Čas je pohltil
a vítr rozfoukal...
Komentáře (0)