Osoba
Anotace: jejíž jméno se nesmí vyslovit
Co ty děláš, dobře děláš
i když třeba z kapra guláš.
Sebestředné jelito.
Žiješ v jiné realitě,
za to všichni milují tě,
empirická entito.
Kdypak dostaví se posun
a uzříš svou špičku nosu?
Nikdo, nikdo neví to.
Komentáře (0)