Anotace: Víte,jak je pro dospívající dívku těžké,když ji zradí nejdůležitější muž jejího života,TÁTA.
nadherna basnicka...s tou slzou dokonale...nikomu bych tohle neprala..nekdy me tatka sere,ae je nej na svete
21.09.2009 18:14:00 | Lady_Mucik01
Je to plný emocí a a to mě na tom dostalo... Sama jsem nic takovýho nezažila, a možná proto to nepřeju nikomu dalšímu... Každopádně zamačkávám slzu. Krásná a dojemná báseň=o))
10.04.2007 18:46:00 | Kájuš