KDYŽ ŠEŘIK NADĚJI DÁVÁ...
Anotace: zase májová,jak jinak
V proměně času,něco k nám padá
je to jen srdce,či zrada
ta slova co má žena rada
jen láska je pořád mladá
kolik už slov básníci řekli
potoky krve pro ní tekly
když nahlas sami odpověděli
že ještě snít si nezapomněli
jsou sami v širém světě
jen v jedné větě
pozpátku učit číst
v tom zázraku prázdných míst
lovíš je očima,jen je nenajdeme
to lehce nesvedeme
je to jen marná sláva
Když Šeřík Naději Dává.
Přečteno 302x
Tipy 19
Poslední tipující: jitka.svobodova, PIPSQUEAK, Juan Francesco de Faro, zenge, Tamara, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Bona, Marcone, Květka Š., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)