Na skotské svatbě
Anotace: modlila jsem se k bohům, aby pršelo, a oni mě vyslyšeli... 30/4/2011 (den poté)
Nevěsta byla krásná
jako divoženka
s korunkou z břečťanu
lesní víla
s havraními vlasy
a ženich v kiltu
zářil štěstím
Pršelo darem od bohů
vymodlená bouře
v rozesmátém průvodu
bubny zněly s píšťalami
svatebčanům do kroku
Pršelo z nebe z očí mých
opuštěné srdce
pláče štěstím za ty dva
vílu s mužem
léta nespoutaným
Navždy spolu
navždy věrní
před bohy
ve spirále času
ztrácí se věnce z břečťanu
Ztrácí se smutek
ve džbánu vína
v řadě kroků na andro
sukně i kilty rozevláté
ruce v tanci
jedna vedle druhé
až do půlnoci
do zapomnění...
Ráno vstaneš a uvidíš
už nejsi sám
teď už jsi její
ano ano ano
veris dulcis
mon ami
Přečteno 303x
Tipy 37
Poslední tipující: Alien.v.v.s., vlcatko, Princezna.Smutněnka, jedam, Psavec, Elisha, Findë, Niky88, Šepot ve větru, Vlk v rouše, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)